TNN: Bir nehir Sal Kılavuzu olarak mevsimsel olarak nasıl çalışılır

TNN: Bir nehir Sal Kılavuzu olarak mevsimsel olarak nasıl çalışılır
TNN: Bir nehir Sal Kılavuzu olarak mevsimsel olarak nasıl çalışılır

Yayınlanan: 3/21/2022 | 21 Mart, 2022
Bunlardan biri olan, seyahat etmesini sağlayan eğlenceli mevsimsel bir iş bulup seyahat etmesine izin veren eğlenceli bir mevsimlik iş buluyorum, seyahat yaşamınızın, seyahat yaşamınızın bulunduğu çok sayıda yol açmanın. Çok sayıda mevsimlik iş varken (bir kayak merkezinde, milli parklarda ya da tatillerde catering’te çalışmayı düşünüyorum), Radar’da olamayabilecek bir heyecan verici seçenek var: River sal rehberlik ediyor.

Bir nehir rehberi olarak çalışmak ma olanlardan biridir …

Hey! Kesinti için üzgünüm ama ….

Sadece abone bir makaleye tökezledi!

(Zaten bir üye? Buraya giriş yapın.)

Bu makale yalnızca Nomadic Matt Plus üyeleri içindir! NM +, üyemizdeki tek programımız, okuyucuları kendiniz gibi blog yazılarına fayda sağlamak için erişim sağlar. Üyeler aynı şekilde tamamen ücretsiz kitaplar, rehber kitaplar, bloglama kursları, etkinliklerimize, etkinlik tekrarları, aylık hediye, tişörtler, özel para tasarrufu sağlayan seyahat indirimleri ve daha fazlasına ulaşın!

Nomadic Matt Plus’ın bir üyesi olarak, seyahatlerinizi daha az pahalı hale getirmek için sadece tonlarca perks alamazsınız, ancak sevdiğiniz kapsamlı seyahat içeriğini oluşturmamıza yardımcı olursunuz!

Hepsinden iyisi, abonelik maliyetleri öğle yemeğinin maliyetinden daha az!

Bu makaleye (yanı sıra 100+ diğer üye-sadece eşyanın yanı sıra), diğer tüm olağanüstü avantajların yanı sıra, Nomadic Matt Plus’a katılın, bugün seyahatlerinizden çok daha fazlasını almaya başlayın!

Daha fazla bilgi edin

Giriş yapmak