Haneler İçin En İyi 10 Kış Kutlaması

Haneler İçin En İyi 10 Kış Kutlaması
Haneler İçin En İyi 10 Kış Kutlaması

Kartal Günleri – St. Louis, Missouri
15 ve 16 Ocak

Kaya Zinciri Köprüsü 1929 yılında inşa edildi ve 1936’da tarihi yol 66’nın bir parçası oldu. Şimdi, dünyanın en uzun yaya ve bisiklet köprülerinden biri, aynı zamanda Kartal Günleri’nin yeri. Kış aylarında, kel kartallar Mississippi Nehri ile beslenmeye ve Kuzey Amerika’daki kuşların en büyük konsantrasyonlarından birinci tip. Köprü, birincil kontrol alanının yanı sıra Eagle Days, çevrimiçi akademik programların türünde ek bir zevk sağlar, kapsamları kontrol eder, tam boyutlu kartalın yakın izleme, ısınma kamp çadırı (süper kullanışlı!), Yaşayan Tarih sunumlar ve daha fazlası.

Town Up Town – Houghton Gölü, Michigan
Ocak ayında son iki hafta sonu

Michigan’daki herhangi bir bireyden bir bahşiş ödünç almasını isteyin ve sizi bir konteyner buz balıkçılığı ekipmanı bulmaya çalışırken garaja çıkaracaklar. Şiddetli sporu Goofy Fun ile entegre eden Houghton Lake, Michigan, birçok insanın birkaç ay boyunca kış uykusuna yattığı veya güneye gittiği yılın en büyük etkinliğine sahip. Fikir yukarı kasaba (kısaca Tut) bölge gıda satıcıları, 5k koşucular, kutup ayı pullukları, geçit müdavimleri ve havai fişek meraklıları çiziyor. Şehir dışından araba kullanıyorsanız, birçok alan oteli her yıl Ocak ayında son iki hafta sonu “boşluk yok” endikasyonlarını aşağı çekin (rezervasyonunuzu önceden yapın). Olanaklar, bir oda bulamıyorsanız, yine de yakın bir otopark alanı keşfedeceksiniz (birçok kişi kar cep telefonlarına veya kızaklara girer).

Kutup ayısı atlama ve korkunç balık fırlatma
Seward, Alaska

Katılmak için bir dizi aşırı aktivite var – ancak Alaska için ne bekliyorsunuz? İlk olarak, inanabileceğiniz en çılgın kostüm giyerek ve daha sonra 35 derecelik Diriliş Körfezi’ne atlayarak Amerikan Kanser Derneği’ne destekinizi gösterin. Kalbiniz ısındığınız kadar gürültü olarak kabul edildikten sonra, buz bowling, istiridye ve korkunç balık atma zevk alın. Balıkları bir araya getiren hane bir arada kalır, değil mi? Ortaklar arasında korkunç bir somon fırlatarak çok çeşitli ve sonra da adım atın. Ancak hepsi bu değil! Geçit töreninden, köpek yönlü yarışlar, aptal golf, yatak yapım yarışması, deniz ürünleri akışı, zanaat fuarlarının yanı sıra hafta sonu yuvarlamak için bir evcil köpek ağırlığı çekmesini seçin.

Paul Wintertime Karnavalı – St. Paul, Minnesota
27 Ocak – 6 Şubat

Arka arkaya 125. yılda, St. Paul Wintertime Karnavalı, ülkenin en eski koşu festivaline övünme hakları ilan ediyor. Her yıl 350.000’den fazla ziyaretçi çeken Wintertime Carnival, Minnesota Kışının en soğuk haftalarında iki hafta boyunca Minnesota Downtown’da Minnesota’da çalışıyor. Bir geçit töreni, evcil köpek kızak yarışı, devasa kar kayması, halka açık buz pateni ve hatta rekabetçi kış sporu arasında değişen tüm aile olayları ile St. Paul Wintertime Karnavalı, büyük olasılıkla buz ve kar oyma uygulaması için en iyi anlaşılmaktadır. sonuçta ortaya çıkan sanat eserleri. En sihir için, geceleri Kristal Avlu ve Ecolab buz labirentine gittiğinizden emin olun.

Québec Kış Karnavalı – Québec City, Québec, Kanada
28 Ocak – 13 Şubat

Kuzey Amerika’da başka hiçbir yerde, Québec Wintertime Karnavalı kadar özel olarak dik bir kış kutlaması bulamayacaksınız. New Orleans’taki Mardi Gras’ın kuzey bir muadili – hem köklerini Yeni Dünya’daki Fransız varlığına kadar izleyen kutlamalar – ve neredeyse bir milyon ziyaretçi şenliklerde yer alıyor. Karnaval üzerinde başkanlık yapmak, standart kırmızı tuque ve ok başı kanatına sahip bir kardan adam olan Bonhomme Carnaval var. Kasabada onun için büyük bir buz sarayı geliştirildi. Lawrence Nehri’ndeki bir kano yarışında mücadele eden, aydınlatılmış şamandıralı bir gece geçit töreni ve aynı zamanda sert kürekçiler de dahil olmak üzere bir dizi sofistike geçit töreni var (bu kış, hatırlayın). Kesinlikle festivali çevreleyen bir kutlama ortamı olsa da, hane halkları eğlenceye katılma yöntemlerinden yoksun olmayacak. Bu yüzden biraz kırmızı koyun, tercih ettiğiniz plastik trompetin yanı sıra kuzeye çıkın!

Steamboat Springs Kış Karnavalı – Steamboat Springs, Colorado
2–6 Şubat

10 yaşındaki bir çocuğun Steamboat Springs’in birincil sürüklenmesinde tam dörtnala bir at tarafından kayaklara çekildiğini görene kadar kışın sunması gereken tüm şeyleri gerçekten almadınız. “Kayak sürüşü” ni gösteren Norveç Skikjøring’den Skijoring, Steamboat Springs Wintertime Karnavalı’ndaki eğlencenin sadece bir parçası. Bu yıllık kutlama, Şubat ayının ilk hafta/hafta sonu Steamboat Springs’te yer alıyor. Boggling bir yarışma yelpazesi etrafında toplanan etkinlik, Primer Street’e tonlarca kar getiriyor. Steamboat Springs High Institution kayak bandı kasabaya kaydırırken sokak kar heykelleri ile kaplıdır. Bütün bunlarEfsanevi ışıklı adam ve mükemmel bir havai fişek gösterisi ile tepesinde. Yaklaşık 5.000 seyirci bunu oldukça samimi bir kutlama haline getiriyor ve Steamboat’ın küçük kasaba cazibesini koruyor.

Saranac Lake Wintertime Karnavalı – Saranac Gölü, New York

İlk olarak 1897’de düzenlenen Saranac Lake Wintertime Karnavalı, doğu ABD’nin en eski kış karnavalı. 10 günlük kutlamada iki geçit töreni ve dünyaca ünlü buz sarayı üzerindeki iki havai fişek sunumunu içeriyor. Buz Sarayı tarihi köyün buz endüstrisinde ve hala 1898’de olduğu yöntemi inşa ediyor. Mahalle üyeleri her yıl farklı bir stile sahip sarayları inşa etmek için gönüllü oluyor. Aynı şekilde gençleri meşgul edecek birçok İskandinav sporu var. Kadınların sivil hazine avı gibi bayanların kızartma pan atması da kalabalık bir favori. Snowshoe voleybolunun yanı sıra yarışlar için kar ayakkabılarınızı da çıkarın. Karnaval, Doonesbury yaratıcısı Saranac Lake Citizen Garry Trudeau tarafından yaratılan yıllık düğmeleri için de popüler.

Fish Creek Kış Kutlaması – Door County, Wisconsin
4–6 Şubat

Yelken, balık kaynamaları ve kızılcık mevsimi, Door County, Wisconsin ile tanınan Wisconsin, bir yaz tatil yeri olduğu kadar kış wonderland. Kayak pistleri ve nehir üzerinden ve ormanda giden kar ayakkabısı yolları ile geçti, bölgelerde sakinler ve kış sert ziyaretçileri son 24 yıldır Fish Creek Kış Kutlaması’na gidiyorlar. 2011 Kış Kutlaması etkinlikleri arasında mum ışığı, uçurtma yapımı, çorba avantajı, geçit töreni, müzik, çekiliş, biber aşçısı, oyunların yanı sıra bira ve veletler (elbette) yer alıyor. Hem aile dostu hem de aksiyon dolu olarak yaratılan, kapı bölgesinde kış hafta sonu bir hafta sonu güneş açlıklı ruhunuzu ısıtacaktır. Oh, aynı zamanda insan foosbal’ın dünyaya çıkışını kaçırmak istemediğiniz gibi (sorma, sadece git).

Bend Winterfest – Bend, Oregon
18-20 Şubat

Bend’in Eski Değirmen Bölgesi’nde demiryolu reçelini geliştirmek bir hafta sürüyor. Elli damperli kamyon, kayakçıların ve snowboardcuların rekabet edebileceği bir yer üretmek için yakın By Mt. Bachelor’dan kar getiriyor, hava kırıcı seyircilerin tahtları ile çevrili. Bend Winterfest ziyaretçileri her yerden çekiyor. Buzda çalışan sanatçıları ve para ödülleri için birbirlerine karşı kar yağdıran bir yarışmanın yanı sıra İskandinav bir kayak yarışması var. Festivalin pazarı, kasaba en iyi yiyeceklerinin yanı sıra şarabın örneklemelerinin yanı sıra bölgesel sanatçıların yanı sıra zanaatkârlara da sahiptir. Ailelerin yanı sıra, Oregon Bilim Müzesi ve Pazar (Portland’da), çocukların zanaat alanındaki tüm eğlenceyi desteklemek için sergiler getiriyor.

La Fiesta de los Vaqueros – Tucson Rodeo
19-27 Şubat

Dünyanın en uzun motorsuz geçit töreni her yıl 200.000’den fazla insan çekiyor ve Tucson’da kurumların yanı sıra herkesin kutlamaya katılabilmesi için çok sayıda bölgesel hizmetin kapanması da büyük bir teklif. La Fiesta de Los Vaqueros (gevşek eşit “Kovboy Festivali”) 1925’te başladı ve bugün Tucson Rodeo, Kuzey Amerika’daki en iyi 25 uzman rodeolardan biri. Genel olarak sıcak Tucson hava durumunun tadını çıkarırken, Tucson Rodeo Parade Müzesi’ne bir gezi yapın. Bina başlangıçta ilk şehir uçuş terminali askısına ev sahipliği yaptı ve eski Batı eserlerinin yanı sıra dükkanlarla birlikte batı caddesine ek olarak 100’den fazla arabanın yanı sıra vagonları da görebilirsiniz.

İlişkili

Louis, Missiouri: Hanehalkı Kış Harikalar Diyarları Tatilleri Hava Durumu Soğuk Döndüğünden beri Durmuyor. Özellikle St. Louis’de, her zaman “Batı’ya Gider” yerini kucaklayan ve ABD tarihinde yer alan bir şehir. En büyük, en iyi ve dünyaca ünlü cazibe merkezlerine sahip olan her türlü hane halkı meşgul etmek için yeterli…
24 Şubat 2011 “Büyük Şehirler”

Eşsiz Oregon fuarları ve FestivalShere, Oregon’un belirtisini gerçek ve otantik bir şekilde deneyimlemenizi sağlayacak beş fuar ve kutlamalardır. Oregon Bölgesi Fuarı Web Sitesi: Oregon Bölge Fuarı, şimdiye kadar katıldığım en inanılmaz derecede tuhaf etkinlik. Bu yıllık üç günlük fuar hemen dışarıda…
24 Şubat 2016 “Oregon”

Aileler için en iyi 10 sonbahar kutlamaları kutlama mevsimidir, aynı zamanda toplama ve yemek etkinlikleri ülke çapında yer alır. Peki, aile için gerçekten hangi kutlamalar hak ediyor? Bu yıl sadece 10 favori seçmek özellikle zordu ve favorileriniz hakkında açık olmayabilecek her türlü yorumu memnuniyetle karşılıyoruz…
1 Ekim 2010 “Geçit törenlerinde”