Guangzhou, Çin’de performans gösterilecek en iyi şey [Önerilen turlarla]

Guangzhou, Çin’de performans gösterilecek en iyi şey [Önerilen turlarla]
Guangzhou, Çin’de performans gösterilecek en iyi şey [Önerilen turlarla]

Yakında Guangzhou’ya seyahat etmeyi mi planlıyorsunuz? Guangzhou’da performans gösterilecek şeyler ve nerede kalacağınız hakkında aşağıdaki ipuçlarımızı okuyun!

Fotoğraf: Sergei Gussev CC tarafından 2.0A Şehir Fantastik Mimari ve İkonik Gökdelenler dolu Guangzhou kesinlikle Çin’de ziyaret etmeniz gereken en iyi şehirlerden biridir. Sadece bu değil, aynı zamanda yüzyıllarca süren birçok tarihi kalıntıyla da kutsanmıştır. Kısacası Guangzhou, tarih dokunuşuyla bir modernite şehridir. Guangzhou, Çin’de ziyaret edilecek yerler ve performans gösterilecek şeyler hakkında bilgi almak için aşağıda daha fazla oku.

Okuyabileceğiniz diğer makaleler:

Çin’e İlk Gezi – Sofitel Pekin Merkezi ile Lüks Otel Konaklamamız

Çin’deki en iyi lüks otellerin listesi

Xiamen Havayolları ile 2018’de Çin veya Asya’ya seyahatinizi nasıl planlayabilirsiniz?

Pekin, Çin’de geleneksel Çin tıbbını keşfetmek

Çin gibi bir yerel gibi deneyim!

İçindekiler

Guangzhou, Çin’de performans gösterilecek en iyi şeylerin listesi

1. Chimelong Safari Parkı
2. Kanton Kulesi
3. Chen Clan Ataları Salon-Folk Zanaat Müzesi
4. Chimelong Uluslararası Sirki
5. Baiyun Dağı
6. Chimelong Cennet
7. Shamian Adası
8. Huacheng Meydanı
9. Nanyue Kralı Batı Han Hanedan Türbesi Müzesi
10. Pearl River (Zhujiang)
Guangzhou, Chinabudget Hotel’de nerede kalmalı
Lüks otel

Guangzhou, Çin hakkında eğlenceli gerçekler

Guangzhou, Çin’de performans gösterilecek en iyi şeylerin listesi

1. Chimelong Safari Parkı

Güverte aksesuar cc by-nc 2.0 Chimelong Safari Park, Guangzhou’da bir gün geçirmek için iyi bir plan. Çok güzel bir büyük park ve hayvanlar neredeyse doğal yaşam alanlarında. Pandalara ek olarak, parkta Asya filleri, koalalar ve orangutanlar gibi başka serin hayvanlar da var. Tüm gün için eğlence, birkaç noktada yiyebilirsiniz. Çok yürümek zorunda kalacağınız için rahat ayakkabılar giyin.

2. Kanton Kulesi

Fotoğraf: Guangzhou’da Mathias Apitz (München) CC BY-ND 2.0once, kesinlikle kanton kulesine gitmelisiniz. Öncelikle pasaport ayrıntılarınızı bir makineye girmeniz gerekir, sonra tezgahta bir bilet satın alabilirsiniz. Sadece biraz daha beklemelisiniz çünkü kule de yerliler arasında çok popüler. Kabarcık trenini içeren giriş biraz pahalı. Ama özellikle değerlidir çünkü oradan şehrin çok özel bir görüşüne sahipsiniz. Özellikle geceleri, birçok ışıkla manzara büyülü.

Önerilen Tur: Kanton Kulesi

3. Chen Clan Ataları Salon-Folk Zanaat Müzesi

18. yüzyıldan kalma bu geniş tesis iki nedenden dolayı görülmeye değer; Birincisi, Guangzhou’daki en büyük Lingnan mimari kompleksidir. İkincisi, çeşitli malzemelerin Çin işçiliği hakkında bir fikir sunuyor. “Halk El Sanatları”, birçok figürin, resim, fildişi, taş, porselen oymaları ve bunların hepsi bin yıl önce ve Sovyet zamanları, Tuhaf bir karışım, Çin için çok organik olacak.

4. Chimelong Uluslararası Sirki

Fotoğraf: drnan tu cc by-sa 2.0

Guangzhou sirkinin bir başka harikasıdır. Klasik, ortaçağ, çağdaş ve fütüristik sirkleri entegre eden bir gösteriye sahiptir. Her seferinde sizi ağzınız açık bırakacak yeni ve çok muhteşem eylemler var. Sanat, hayvanlar ve büyünün bir araya geldiği, hepsi senkronize olduğu harika bir yer, gerçekten gitmeniz gereken bir yer.

5. Baiyun Dağı

Fotoğraf: Daniel McDermott CC BY-ND 2.0

Baiyun Dağı’nı sunacak çok şey var. Meydandan, zirvede dağın en yüksek noktasına giden bir yol var, görünümü gerçekten değerli. Guangzhou’da çok fazla doğa yok, ancak Baiyun Dağı doğa, geniş bir alan, çok farklı yeşillikler ve yukarıdan harika bir manzara üzerinde güzel bir şekilde düzenlendi. Kültür hakkında yükselirken öğrenilecek çok şey var. Yukarı yolda birkaç restoran ve tuvalet de bulunmaktadır.

6. Chimelong Cennet

EDD72 CC BY-SA 2.0
Chimelong Keyif Parkı’nın kendisi bir zevk alanı içerir – cennet, bir safari parkı ve bir sirk. Her bölge için bilet ayrı ayrı sunulur, ancak aynı anda seçtiğiniz bir veya iki bölgeyi ziyaret etmek için entegre biletler de vardır. Cennette – bütün bir güne ihtiyacınız var. Çocuklarla seyahat ediyorsanız Canton’da zorunlu bir durak.

Önerilen Tur: Chimelong Paradise Guangzhou

7. Shamian Adası

Fotoğraf Andrey Samsonov CC BY-NC-ND 2.0
Yürümek için ilginç bir yer. Shamian, kendi cazibesi ve 19. ve 20. yüzyıl ruhuna sahip bir adadır. Burada neredeyse hiç Çin mimarisi binası yok, ancak sadece sıva kalıplama ve Fransız pencereleri olan konaklar. Ayrıca, adanın etrafında yürürken, İngilizce ve Fransız Katolik kiliseleri, bakımlı bir park, ilginç heykeller ve elbette Çinli turist kalabalıkları bulabilirsiniz.

8. Huacheng Meydanı

Burası şehrin merkezi. Hem gündüz hem de karanlıkta güzel. Göller ve çiçekler ile bir park, yeraltı alışveriş cennull