Williamsburg, Virginia’da (önerilen turlarla] sahne alınacak 15 şey

Williamsburg, Virginia’da (önerilen turlarla] sahne alınacak 15 şey
Williamsburg, Virginia’da (önerilen turlarla] sahne alınacak 15 şey

Amerikan tarihi hakkında büyüledi mi? Yerli Amerikalıların hayatını anlamak ister misiniz? Yoksa zamanda geri mi seyahat etmek ister misin? Williamsburg size Amerika’nın tarihinin ne hakkında olduğuna bir bakış sağlayacak.

Virginia’daki bu müthiş şehir, çok sayıda tarihi konumlarla övünen bir yer. Eserler, heykeller, kalıntılar ve çok daha fazlası. Geçmişin bir kısmını bugün anladığımız bir parçası olan tüm bunları gördüğünüze inanmayacaksınız.

Fotoğraf Mobilus, Mobili CC by-sa 2.0

Eğer eski zamanlara mükemmel bir gezi için bulunuyorsanız, Williamsburg, Virginia gitmeniz gereken şehirdir. Bu tarihi şehir, tatilinizi kesinlikle özel ve eğitici hale getirecektir. Görmeniz gereken yerleri anlamak için buraya sunduk. Williamsburg, Virginia’da yapabileceğiniz veya görebileceğiniz şeyler hakkında bilgilendirilmek için bu yazıya baktım.

Okuyabileceğiniz diğer makaleler:

Virginia, ABD’deki en iyi uygun fiyatlı otellerin nihai listesi

Batı Virginia, ABD’deki en iyi uygun fiyatlı otellerin nihai listesi

Kuzey Carolina, ABD’de performans gösterilecek 10 en iyi şey – nerede yemek ve nerede kalacağınıza dair fikirler

Ohio için seyahat rehberi, ABD – 10 en iyi cazibe merkezi, nerede yemek ve nerede kalmalı

Delaware, ABD’deki En İyi Otellerin Listesi-Uygun fiyattan üst düzey otellere kadar

İçindekiler

Williamsburg, Virginia’da performans gösterilecek en iyi şeyler

1. Sömürge Williamsburg
2. Tarihi Jamestowne
3. Jamestown Yerleşimi
4. Jamestown-Scotland Feribotu
5. Busch Bahçeleri Williamsburg
6. Bruton Parish Piskoposluk Kilisesi
7. Sömürge Williamsburg Ziyaretçi Merkezi
8. Williamsburg Şaraphanesi
9. Jamestown Glasshouse
10. Su Ülke ABD
11. Abby Aldrich Rockefeller People Sanat Müzesi
12. William Koleji ve Mary
13. Halk Sağlığı Tesisi Müzesi
14. York Nehri Belirtme Parkı
15. Sömürge Ulusal Tarihi Parkı
Williamsburg, Williamsburg, Virginia’da Virginiaday 1’de 3 gün ile yapılacak şeyler
Williamsburg, Virginia’da 2. Gün
Williamsburg, Virginia’da 3. Gün

Williamsburg, Virginia ile ilgili sık sık sorulan endişeler

Williamsburg, Virginia’da performans gösterilecek en iyi şeyler

1. Sömürge Williamsburg

Christian Alvarez
Virginia, Colonial Williamsburg’da zamanında geri adım atarken şaşkın olun. Amerika’nın 18. yüzyılda nasıl olduğunu deneyimlemek her zaman görmediğiniz bir şeydir. Otantik bir deneyim yaşayın ve çok sayıda tarih keşfedin. Orijinal ve bölgedeki geri getirilen binalar mükemmel. Zaman yolculuğuna hazırsanız, o zaman ne bekliyorsunuz?

Önerilen Tur: Colonial Williamsburg Kabul

2. Tarihi Jamestowne

Fotoğraf: Ken Lund CC BY-SA 2.0
Tarih meraklıları için başka bir cennet. Sadece Amerika’nın tarihini keşfedeceksiniz, ancak aynı şekilde gerçek siteleri kontrol ederek onları ilk elden deneyimleyeceksiniz. Olağanüstü eserler ve son arkeolojik kazı alanı beklemeniz gereken şeylerdir.

Önerilen Tur: Americas Tarihi Üçgen: Colonial Williamsburg, Jamestown ve Yorktown

3. Jamestown Yerleşimi

Jamestown yerleşimi, ilk Amerikan yerleşiminin kalıntılarını göreceğiniz yerdir. Tüm alanı görmek için çok fazla yürüyüş gerekiyor. Uzun boylu gemilere binmeyi deneyebilir, Yerli Amerikan köyüne uğrayabilir veya Replica Fort’a gezinti ve ilk yerleşimin nerede kullanıldığını görebilirsiniz. Dikkat çekici sergiler, güler yüzlü personel ve muhteşem tarih. Hepsi tek bir yerde.

Önerilen Tur: Jamestown Yerleşimi ve Amerikan Dönüşüm Müzesi 7 Gün VT bileti

4. Jamestown-Scotland Feribotu

Fotoğraf Çoğunlukla CC tarafından 2.0
James Nehri’ni bir feribotla geçin. Su üzerinde büyüleyici bir yolculuk sağlar. Diğer tarafa ulaşmak için nehir boyunca seyahat ederken, sansasyonel manzaralar görülebilir. Yolculuk sadece yaklaşık 20-30 dakika. Köprü kullanmak yerine, zaman kazanmak ve manzaranın çekiciliğini deneyimlemek için feribotu alın. Bu gezi hakkında çok daha ilginç olanın yanı sıra? Bedava!

5. Busch Bahçeleri Williamsburg

Fotoğraf Brian Holland CC tarafından 2.0
Tarihi yerlerde gezmekten bıktınız mı? Tarih senin forte değil mi? Öyleyse neden Busch Gardens Williamsburg’u görmüyorsun? Williamsburg, VA bu stil parkı gününüzü heyecanla dolu hale getirecekti! Roller bardaklarıyla kendinizi zorlamak veya hem gençler hem de yetişkinler için uygun tüm cazibe merkezlerini görmek.

Önerilen Tur: Busch Gardens Williamsburg giriş bileti

6. Bruton Parish Piskoposluk Kilisesi

Fotoğraf: Ken Lund CC BY-SA 2.0
Tarihi bir kilise kadar hoş ve bir kilise. Aynı şekilde şovlar ve zaman zaman düzenlenmiş resitaller de vardır. Kilisenin tarihini keşfedebilir ve sadece yerin huzurunu hissedebilirsiniz. Bu büyüleyici bit kilisesi de buna değer olan biraz bağış ister.

Önerilen Tur: WilliaMsburg: En iyi ve Bone Chilling Hayalet Turu

7. Sömürge Williamsburg Ziyaretçi Merkezi

Yolculuğunuza başlamak için önce Colonial Williamsburg Ziyaretçi Merkezi’ne ulaşın. Seyahatinizle ilgili endişelerinize çözüm sunacaklar. Buradaki şehirdeki mevcut ve mevcut etkinlikleri veya faaliyetleri anlayın. Bu şekilde, planlarınızı değiştirme olanağına sahip olabilirsiniz, katılmak istediğiniz en güncel olaylar vardır.

8. Williamsburg Şaraphanesi

Williamsburg Şaraphanesinde en tatma beyaz şarabı bulundurun. Personel gerçekten dost yanı sıra şaraplar hakkında son derece deneyimli. Bölgesel şarap içmek için en iyi bir yer bulmaya çalışıyorsanız, bu gitmeniz gereken yer.

9. Jamestown Glasshouse

Cam yapımı Amerika’nın zengin tarihinin büyük bir parçasıdır. Her şey Jamestown, Virginia’da başladı. Yapılan güzel parçaların tadını çıkarmak gibi kesinlikle sonbaharda olurdunuz. 1600’lerde yaptıkları yöntemi hala cam üflediklerini göreceksiniz. Bu insanların gözlük yapmasının tadını çıkarırken tatmin edici hissedin.

10. Su Ülke ABD

Water Country ABD’de kendinizi yenilemenin yanı sıra harika tutun. Bu, görülecek çok şey ve yapılacak çok fazla aktivite ile önemli bir su parkıdır. Tonların yanı sıra birçok sürüş var. Gençler ve yetişkinler, temiz suda oynamaktan ve sürüşlerin tadını çıkarmaktan kesinlikle zevk alacaklardır. Her neyse, hatta tesisler.

Önerilen Tur: Su Ülke ABD Bileti

11. Abby Aldrich Rockefeller People Sanat Müzesi

Bir insan sanat meraklısı mı? Bu aradığınız yer. Oyuncaklar, mutfak eşyaları, resimler, mobilyalar ve çok daha fazla şey keşfedeceksiniz. Bu 18. yüzyıl insan sanatları, tarihi hakkında çok fazla bilgiden oluşuyor. Bu tür bir sanatta zevk alırsanız, büyük olasılıkla buraya gitmek istersiniz.

12. William Koleji ve Mary

Fotoğraf: Ken Lund CC BY-SA 2.0
William Koleji ve Mary, ABD’deki en eski ikinci üniversite binasıdır. Mükemmel mimarinin yanı sıra tarihsel değer ve bu okul kesinlikle muhteşemdir. Etrafta dolaşmak için muhteşem gerekçeleri olan böyle güzel bir kurum.

13. Halk Sağlığı Tesisi Müzesi

Williamsburg, Virginia’da son derece özel bir müze. Bu, Kuzey Amerika’daki ilk halka açık ruh sağlığı tesisidir. Sömürge Williamsburg sırasında psikolojik olarak hastaların bakımı ve velayetiyle ilgili farklı inançların zaman çizelgesini yaşayın.

14. York Nehri Belirtme Parkı

Yürüyüş veya bisiklet için uygun hedef. Orman, bataklığın yanı sıra bisiklet veya binicilik için diğerlerinin yanı sıra yürüyüş için mükemmel parçalara sahiptir. Nehir manzarası gibi şaşırtıcı ve aynı şekilde çocuklar için sunulan oyun alanları var.

15. Sömürge Ulusal Tarihi Parkı

Fotoğraf: Ken Lund CC BY-SA 2.0
Tarih hakkında keşfederken bu park boyunca yürüyün. Gezi son derece bilgilendiriciydi ve her yaş için eğlendirdi. Yürümek istemiyorsanız aynı şekilde sürüş yapabilirsiniz. Sürüşünüz sırasında, Yorktown, Williamsburg ve Jamestown arasında ulaşmak için en pitoresk yöntemi göreceksiniz. Son derece rahat ve tatmin edici bir sürücü.

Williamsburg, Virginia’da 3 gün ile yapılacak şeyler

Aaron yükü

Williamsburg, Virginia’da 1. Gün

Sömürge Williamsburg Ziyaretçi Merkezi – Williamsburg’daki mevcut haberlerin yanı sıra mevcut haberlere sahip olmak için buraya gitmelisiniz. Bu, seyahatinize başlamak için en iyi yöntemdir. Personel, şehre yolculuğunuzla ilgili endişeleriniz konusunda size yardımcı olabilir.

Jamestown Glasshouse – Jamestown Glasshouse’da cam yapım tarihini keşfedin. İnsanların gözlük yapmasını zevk alarak kendinizi büyüleyecek ve memnun hissedeceksiniz.

Williamsburg, Virginia’da 2. Gün

Sömürge Williamsburg – Colonial Williamsburg’da zamanında geri dönün. Amerika’nın 18. yüzyıl tarihini keşfetmek, şok olacağınız ve şaşıracağınız bir şey.

Tarihi Jamestowne – Burada çok sayıda dikkate değer eser görülebilir. Ayrıca, gerçekten ilginç olan bölgede sürekli bir arkeolojik kazma yaşayacaksınız.

Jamestown Yerleşimi – Williamsburg, VA’daki ikinci gününüz bir öğrenme günü. Jamestown yerleşimi tarihsel gerçekler için bir hedef daha var. İlk Amerikan yerleşiminin kalıntılarını ve çok daha fazlasını göreceksiniz.

Williamsburg, Virginia’da 3. Gün

Williamsburg Şaraphanesi – Son gününüzde, şehrin en iyi şaraplarından biriyle bir yudum alarak geçirin. Williamsburg Winery, istediğiniz tüm bölgesel şaraplara sahiptir. Buraya gitmekten asla çekinmeyin.

Williamsburg, Virginia ile ilgili sık sık sorulan endişeler

Fotoğraf: Carmen Shields CC
1. Williamsburg, Virginia’ya seyahat etmek risksiz mi?

Bir turist olarak, ABD’deki en güvenli şehirlerden birini düşündüğü için Williamsburg’un etrafında dolaşma konusunda herhangi bir endişe duymayacaksınız. şiddetli suçlarbölgede tipik değildir. Bu şehirdeki tatilinizin sadece harika ve mutlu anılarla dolu olacağından emin olabilirsiniz.

2. Williamsburg, Virginia’yı görmek için en iyi zaman ne zaman?

Williamsburg’u görmek için her zaman en iyi zamandır. Gerçekten her şey şehirde ne yapmayı planladığınıza veya müsaitliğinize bağlıdır. Yaz mevsimi yükseklik mevsimidir. Kalabalığı önlemek istiyorsanız, ilkbaharda veya sonbaharda görebilirsiniz. Ayrıca, Middle Spring Virginia’da en iyi teklifleri kullanır, böylece o hassas zamanda buraya gitmek isteyebilirsiniz.

3. Williamsburg, Virginia’ya tam olarak nasıl ulaşılır?

Doğrudan Williamsburg’a uçan çok sayıda büyük havayolu var. Kullanmanız gereken uçuş terminali, belirtilen şehirden 61km uzaklıktaki Norfolk dünya çapında uçuş terminalidir. Oraya giden bir uçuş keşfetmek oldukça kolaydır. Daha fazla teklif edilen uçuşları incelemek için Skyscanner’a bakın.

Pinterest’te misin? Bunları sabitleyin!

Yazar hakkında

Merhaba! Ben Fatima. İlk büyük seyahatim 2016 yılında güzel Cebu şehrinde oldu. Bundan sonra seyahat etmeyi düşündüm. Şimdi dilleri ve diğer ülkelerin kültürlerini keşfetmekten zevk alıyorum. Amacım yılda en az bir ülke görmek ve deneyimlerimi besteleme veya bloglama ile diğer insanlarla paylaşmak. Instagram’da benimle uyarak yolculuğumu yaşayın.