5 Birçok yaygın seyahat yanılgısı

5 Birçok yaygın seyahat yanılgısı
5 Birçok yaygın seyahat yanılgısı

seyahat, zihni aktif tutar ve ruhu yeniler. Bizi karanlık ve donuk tarafta tutan kısaca kırmaktan çok daha zevkli bir şey yoktur. Kendinizi yeniden keşfedin ve kanatlarınızı açın. Denemedikçe asla bilemezsiniz, bu yüzden kendinizi sadece önünüzde olanla sınırlamayın.

Çoğu insan karar vermeden önce farklı görüşler alır. Ve seyahat, bir kavram olarak, bilinçaltı zihin üzerinde yüksek sesle bir gıcırdatma yapar. Eğer bir seyahat meraklısı değilseniz, ‘tatil’ kelimesini bile söyleyebilmeniz için aklınıza girecek şeylerin çoğunluğu, günün sonunda, ceplerinizi boş bırakacak ve vücudunuz yorgun olacak . Olumsuz şeylerle ilgili başkalarını dinlediğimizde, onlara inanıyoruz ve sık sık cesaretsizleşiyoruz.

Bu, seyahatin bağımsızlığımızı geliştirmemize yardımcı olabileceği bir şey. Bu sadece ebeveynlerimizden, işten veya bizi istediğimizi ve ihtiyacımız olanı yapmamızı engellemeye çalışan diğer insanlardan özgürlük anlamına gelmez.

Okuyabileceğiniz diğer makaleler:

Yurtdışında kaza – Yalnız seyahat ederken ne yapmalısınız?

Bu 7 ülkeye mi seyahat ediyorsunuz? Bir VPN’ye ihtiyacınız olacak

Orta ve Güney Asya’ya seyahat etmeden önce bilmeniz gereken 15 temel şey

Yurtdışına seyahat ederken otobüsü kullanın!

Seyahat ederken para kazanmanın 9 yolu – bir seyahat yaşam tarzı nasıl sürdürülebilirsiniz

Seyahat etmek, önyargılardan ve diğer insanların görüşlerini çok önemsememize yardımcı olur. Diğer insanlardan çok fazla etkiye ihtiyaç duymadan ve kendi bireysellik ve stil duygunuzu geliştirmeden kendi kararlarımızı vermemize yardımcı olur. Kendinizi daha iyi tanıyacaksınız, böylece her durumda en iyi olanı seçmenize izin veriyorsunuz.

Şimdi, seyahat etme konusundaki önyargılara inanarak dinlemeden ve aklınızı oluşturmadan önce, ikinci bir göz atmaya çalışmanız gereken bazı şeyler. Şimdilik açık bir fikir tutmayı ve önyargıları ortadan kaldırmayı unutmayın. İşte 5 birçok yaygın seyahat yanılgısı.

İçindekiler

1. Seyahat etmek pahalıdır.
2. Seyahat etmek çok uzak olmalı.
3. Seyahat etmek yorucudur.
4. Seyahat etmek zaman kaybıdır.
5. Seyahat tehlikelidir.

1. Seyahat etmek pahalıdır.

Seyahat eden çizgiyle eş anlamlı, zenginler içindir, bu, insanları işlerinden çıkmayı düşünmeye bile engelleyen ve bunun yerine tipik olanı yapmaya devam eden bir şeydir. Seyahatin sosyal durumunuzun bir tespiti olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Olması gerekmez. Lüks üzerinde seyahat etmek tamamen farklı bir fikirdir ve eğer seyahatin hepsi buysa, o zaman dünyada daha az gezgin olurdu.

Gerçekten dünyayı gördüğünüzde tanımlandıysanız, ancak bütçenizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız, küçük başlayın. Bir jeepney sürün ve şehrinizin yakınında bulunmadığınız alanları keşfedin. Seyahatin bir amacı sizi rutininizden uzak tutmaktır. Her bükümü keşfedin ve dönün ve yeni ve taze bir sizinle eve dönün.

2. Seyahat etmek çok uzak olmalı.

Bunu kim söyledi? Filipinler çok sayıda harikalarla dolu. Elbette, yaşadığınız yerden sadece birkaç şehre gitmeye değer birçok yer biliyorsunuz. Herkes küçük başlar ve yaklaşır. herkes yapar. Kendinize gezgin demek için uçağa binmek zorunda değilsiniz. Yakınınızdaki bir şehre bile gitmek zaten bir macera. Kendinizi yeniden keşfetmenize ve yenilenmiş hissetmenize yardımcı olursa, hepsi buna değer.

Umarım, gerçekten ne istediğinize dair çok daha fazla kararlılık kazandığınızda, uçaklar, trenler, tekneler ve hatta tuk-tuks tarafından miller daha ileri gidebilirsiniz.

3. Seyahat etmek yorucudur.

Seyahatle ilgili tüm seyahat yanılgılarından, bu biraz ilişki kurabileceğim bir şey. Ancak, şikayet etmekten çok daha fazlasını öğrendim. Evet, seyahat yorucu olabilir, ancak tükenme geçicidir. Cazibe ve harikaları görmek tüm yorgunluğu yıkayabilir ve düşündüğünüz tek şey dünyanın ne kadar güzel ve ne kadar harika olduğu.

Bu yüzden gezginler daha mutlu, daha genç, çok daha enerjik ve çok daha olumlu görünüyorlar: çünkü her yerde cazibeyi görüyorlar ve her çabayı bir meydan okuma olarak alıyorlar.

4. Seyahat etmek zaman kaybıdır.

İnsanların bunu çok zaman söylediğini duydum. Hepimizin daha çok çalışmak, daha fazla kazanmak ve daha iyi bir gelecek umutları için tasarruf etmek istediğimizi anlıyoruz. Bu normal. Yine de birçok kez, rutinimize o kadar sıkışıp kalıyoruz ki enerjimizi kullanıyoruz ve canlılığımızı kaybediyoruz.

Evet, seyahat etmek için zaman harcıyorsunuz; Kazanmanız gereken zamanı kaybedersiniz, ancak sizi aklı başında tutmak için gereken buysa, neden olmasın? Bir noktada, hepimiz Robotlar gibi çalışarak, hepsi Walking Dead gibi drene olan şirket dünyasında sıkışıyoruz. Geri dönme zamanına geri döndüğünüzde, her zamankinden çok daha fazla ve çok daha canlı olacaksınız.

5. Seyahat tehlikelidir.

Bir yolculuğa çıkmadan önce, hepimiz risklerin alınacağını biliyoruz. Ancak, her şeyden biraz ödün vermeden hayat nedir? İnsanlar dünyayı bütünüyle görerek büyür ve öğrenir,bir köşede somurtuyor. Sınırlarımızı keşfederek ve ufuklarımızı genişleterek memnuniyet duyuyoruz ve hissediyoruz.

Sizi güvende tutmak için ön kamyonlar var. Tabii ki, seyahat ederken, sadece güvenliğinizi ortadan kaldırmazsınız. Bu, içgüdülerimizi kullandığımız zamandır. Biraz sorun yaşıyormuş gibi hissettiğinizde, ondan uzaklaşırsınız veya savunma moduna geçersiniz. Sonuçta, hayatınızın pahasına hiçbir risk alınmaya değer değildir.

Bununla birlikte, tüm vücudunuzdaki kan acele hissetmek, sizi cesur ve daha cesur hissettiren bir şeydir. Eğer iyi ellerde olduğunuzu düşünüyorsanız, korkularınızla yüzleşin ve imkansız görünen şeyi yapın. Bizi elimizden geleni yapmamızı engelleyen tek şey, hayal gücümüz ve başarılı olamama endişemizdir. Sadece nerede durduğunu bilin ve iyi olacaksın.

Seyahat etmek zihni aktif tutar ve ruhu yeniler. Bizi karanlık ve donuk tarafta tutan kısaca kırmaktan çok daha zevkli bir şey yoktur. Kendinizi yeniden keşfedin ve kanatlarınızı açın. Denemedikçe asla bilemezsiniz, bu yüzden kendinizi sadece önünüzde olanla sınırlamayın.

Kendi kanatlarınızla uçamayabilirsiniz, ancak kesinlikle dünyanın tepesinde ve daha da önemlisi, kendinizin üstünde olacaksınız. Bunu hissederseniz, seni durdurmak için daha ne var?

Pinterest’te misin? Bunları sabitleyin!