AirAsia ile uç – Asya Pasifik’te seyahat etmenin en uygun yolu!

AirAsia ile uç – Asya Pasifik’te seyahat etmenin en uygun yolu!
AirAsia ile uç – Asya Pasifik’te seyahat etmenin en uygun yolu!

Son aylarda dünyanın diğer tarafında seyahat ediyorum. Endonezya, Avustralya, Hong Kong, Tayvan, Brunei ve Myanmar’a gittim. Ve birçok seyahatim gibi, her ülke beni farklı cazibesi ve yerel sırlarıyla şaşırtmadı. Bu gezileri mümkün kıldığı için AirAsia’ya teşekkür etmeliyim. Aslında onların hizmetlerini seviyorum ve ucuz bir taşıyıcı olduğu düşüncesi kesinlikle bütçe bilincine sahip gezginler için bir artı. Havayolu, maliyetin bir kısmı için çok daha fazla insanın dünyayı dolaşmasına yardımcı oluyor.

Ancak düşük maliyetli veya düşük maliyetli ücretlerden bahsetmişken, elbette, özellikle sizinle gadget taşıyan biriyseniz bir dezavantaj var. Benim durumumda kameralarımı, lenslerimi ve dizüstü bilgisayarımı taşıyordum. Mesele şu ki, 20 kilo mevcut olsa bile bunları kontrol etmek istemedim. Çünkü gadget’larımız oldukça pahalı ve check-in yapmak çok riskli olurdu. Bu arada, 7 kilo el taşıma ödeneği kesinlikle ihtiyacım için yeterli değildi. Eminim bunu deneyimleyen tek kişi ben değilim, değil mi? Ama her neyse, o küçük zorluk olmadan, diğer her şey yolundaydı.

İçindekiler

Seyahat endüstrisinde oyuncu olarak AirAsia
AirAsia’nın Ağ Haritası ve Rotaları
AirAsia’nın Yardımcı / Eklenti Hizmetleri
AirAsia ile uçmanın profesyonelleri nelerdir?
AirAsia ile uçmanın eksileri nelerdir?
AirAsia ile uçmalı mısın?

Seyahat endüstrisinde oyuncu olarak AirAsia

AirAsia, merkezi Kuala Lumpur yakınında bulunan ve filo büyüklüğü ve hedefi ile ülkenin en büyük havayolu olarak bilinen ucuz bir Malezya havayolu şirketidir. 1993 yılında tanındı ve 1996’da faaliyete geçti. 2001 yılına kadar şirket finansal kargaşa ile karşı karşıya kaldı ve Tony Fernandes AirAsia’yı elde etti ve bir kez daha kazançlı hale getirdi. Malezya’da 6 havayolu ve 15 hub ile bir markaya 2 uçakla başladılar!

Kemerlerinin altında bir dizi tanıma ile, müthiş bir iş yaptıklarını söyleyebilirsiniz. İşte kilometre taşlarından bazıları.

Skytrax tarafından arka arkaya 8 yıl boyunca dünyanın en ucuz havayolunu seçti

Asya’nın önde gelen kabin ekibine (Dünya Seyahat Ödülleri) oy kullandı

Asya’daki en büyük LCC – jet filosu ve taşınan konuk sayısı açısından

10 ASEAN ülkesini birbirine bağlayan gerçek bir ASEAN havayolu

AirAsia’nın Ağ Haritası ve Rotaları

AirAsia’nın Asya ve Avustralya’da yaklaşık 120 destinasyonu vardır. Önceden rezervasyon yaparsanız, müthiş fırsatlar ve tanıtımlar elde edersiniz.

AirAsia’nın Yardımcı / Eklenti Hizmetleri

Seyahatleriniz çalışması sırasında bazen ‘kanatlamak’ olsa da, hazırlanıp planlamak bizim için de hayati önem taşır. AirAsia ile uçuşunuzdan önce satın alabileceğiniz yardımcı ve eklenti hizmetleri vardır. Bu şekilde, rahat ve endişe duyabilirsiniz – tamamen ücretsiz bir seyahat.

Bu eklentiler nelerdir?

İçinde – Uçuş Yemekleri – Uçarken zamanı öldürmenin en iyi yolu nedir? Sonra midenizi olağanüstü yiyeceklerle doldurun! AirAsia ile dikkate değer yemekler satın alabilir ve normal fiyatından% 25 tasarruf edebilirsiniz.

Kontrol edin – Bagajda – Bir sürü kıyafet ve eşya taşıyacağınızı düşünüyorsanız, bagaj ödeneği almanız en uygun olacaktır. AirAsia’nın bir ‘daha fazla taşıma, daha fazla kaydet’ programına sahip olması iyidir, çünkü bu eve çok daha fazla hediyelik eşyalar getirebileceğiniz anlamına gelir, değil mi? Ayrıca, bunu çevrimiçi yapmak, havaalanı oranından% 50 oranında tasarruf sağlayacaktır.

Çevrimiçi rezervasyon – Çevrimiçi rezervasyon yaparken en uygun fiyatlı ücretleri alın. Bu konuda müthiş olan şey, yarattığınız rezervasyonu sadece birkaç tıklamada yönetebilmeniz ve değiştirebilmenizdir.

Seyahat Sigortası – Düzenli gezginler olarak seyahat sigortası almanızı öneririz. Bununla ilgili kısa bir makale yazdık, ancak AirAsia’nın benzer bir şey sağlaması da iyi. Seyahatiniz sırasında ne olacağını asla bilemezsiniz ve bu nedenle küçük bir ücret karşılığında korunmak, dikkate almanız gereken bir şeydir.

AirAsia ile uçmanın profesyonelleri nelerdir?

AirAsia ile bir sonraki uçuşunuzu mı düşünüyorsunuz? İşte gözlemlediğim iyi şeyler.

1. Kısa çekim uçuşları için en uygundur – eğer bacak hakkında fazla umursamıyorsanız – oda veya birkaç saat dolu kalabilirseniz, bu uçmak için iyi bir havayoludur. Ancak kendinizi iyi yemeklerle doldurmanız gerektiğini düşünüyorsanız, havaalanında yiyebilir veya havayolundan satın alabilirsiniz.

2. Dikkat çekici yerler – Bazı maliyetleri tasarruf etmek ve en iyi destinasyonlara ulaşmak isteyen bir backpacker iseniz, uçan AirAsia en iyi yoldur. Hazırlamak için yeterli zamanınız olduğundan ve en iyi oranları elde etmek için ilerlemede rezervasyon yaptığınızdan emin olun.

3. İyi Bütçe Salonu – Sadece 12 $ için bir bütçe salonunda kalabilirsiniz! Havaalanında bir geceleme kalacaksanız fena değil.

4. Promosyonlar inanılmaz derecede indirimli – promosyonları için görüntüleyin çünkü bunlar kesinlikle müthiş fırsatlar.

AirAsia ile uçmanın eksileri nelerdir?

O zaman, elbette, iyileştirilmesi gereken birkaç şey var. Bu liste beklentilerinizi yönetmeli ancak sizi caydırmamalıAirAsia ile uçmaktan.

1. Sınırlı 7kgs el taşıma bagaj ödeneği (gadget’larınız için bile) – bu nedenle, rüya tatiliniz sırasında ideal çekimleri yapmak için gadget’larınızı seyahat ediyor ve taşıyorsanız, çok daha fazla ödeme yapabilirsiniz, çünkü kontrol etmeniz gerekir – eşyalarınızda – .

2. Uzun süren uçuşlar için optimal değil – kendi yemeğinizi getiremezsiniz, bu yüzden aç olursanız, son çare havayolundan satın almak veya sadece hedefinize ulaşmanızı beklemektir. Buna ek olarak, bacak boşluğu da sınırlıdır ve uzun süre uçarken oldukça gerekli olan çok fazla germe yapamazsınız.

3. Maliyetli Son Dakika Uçuşları – İlerlemede rezervasyon yaptırmanız veya AirAsia ile promosyon almanız iyidir. Ama son dakika uçuşlarının pahalı olabileceğini keşfettim. Karşılaştığım diğer tüm havayollarıyla hemen hemen aynı.

AirAsia ile uçmalı mısın?

AirAsia, olduğunuz gezgin türüne ve sahip olacağınız maceraya bağlı olarak adil bir seçim olabilir. Eğer ‘orada’ olduğunuzda aşırı rahatlık elde etmek isteyen seçici bir ‘el ilanı’ değilseniz, bu bir sorun olmamalıdır. Bir bütçedeyseniz, AirAsia ile bilet maliyetlerinden tasarruf etmek için seyahatinizi iyice planlayın. Gerekirse uçuşunuzdan önce eklentiler almayı da düşünebilirsiniz. Önce bagajınızı tartın veya hantal cihazlarınızı terk etmeye çalışın ve pahalı ek bagaj ücretlerinden uzak durmak istiyorsanız çok daha taşınabilir olanları seçin.

AirAsia ile ortaklık kurduk ve Asya ve Avustralya’daki çeşitli yerlere ücretsiz uçuşlar sundular. Ancak, görüşler gerçek deneyime dayanıyordu.

Pinterest’te misin? Bunları sabitleyin!