Edinburgh

Edinburgh
Edinburgh

Maceracı Kate’de bir seyahat dostluğunu yeniden canlandırmak bağlı kuruluş bağlantıları içerir. Bu bağlantılardan bir satın alma işlemi yaparsanız, size ek bir masraf olmadan tazminat yapacağım. Teşekkürler!

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaş

Bu siteyi okuyan herkesin bir noktada unutulmaz bir seyahat dostluğu olduğundan eminim. Ve bu çağdaş çağda, sosyal medya ağları bu arkadaşlıkları sürdürmeyi her zamankinden daha basit hale getiriyor.

Yani, teknolojik olarak bağımlı bireyler kendimize çok sık sorduğumuz için, tam olarak gün içinde nasıl başardık?

Ve bununla Edinburgh’dan bir hikayem var.

On yıl kadar önce, annem Maine kıyı şeridinden ve İskoçya’nın Edinburgh’dan bir bayan olan memnun Sandra’dan bir Windjammer gezisine çıktı. Her ikisi de öğretmenler, deneyim gezginleri ve gençlerin anneleri oldu – aynı zamanda hızlı arkadaş oldular. Yolculuk bittikten sonra annem Sandra’yı Massachusetts’in manzaralarına aldı.

Sandra İskoçya’ya döndükten sonra yıllarca e -posta gönderdiler. Ama zaman geçtikçe dokunuşunu kaybettiler.

Annem e -postasını kaybetti. Daha sonra onu Facebook’ta keşfetmeye çalıştı ve bu başarısız olduğunda, en azından gençlerini keşfetmeye çalıştı – ancak tipik soyadı ile de zordu.

Annem Edinburgh’a gideceğimi keşfettiğinde, bana Sandra’nın ev adresini e -postayla gönderdi ve hala etrafta olup olmadığını görüp göremeyeceğimi sordu.

Yapar mıyım?

İlk başta konsept için biraz tedirgindim. Ama sonra, yürüme mesafesinde yakın yaşadığını fark ettim.

Arkadaşım Kash benimle geldi, yanı sıra Edinburgh’daki bir dizi güzel toplulukla dolaştıktan sonra adresi izledik. Bakın, Sandra’nın soyadı bir buzzerdeydi. Bu kesinlikle buydu. Düğmeye bastığım gibi yutkuntum.

“Merhaba?” cevap verdi.

“Merhaba – um, benim adım Kate McCulley” dedim. “Bu garip bir tür, ancak annemi Maine’deki bir yolculukta tatmin ettin …”

“Ey! Debbie! ”

“Evet!”

“İçeri gel!”

Sandra beni kucakladı ve beni ve Kash’ı güzel evine davet etti, pencerelerini güzel manzaralarla. Evinde iki sırt çantalı gezgin olması onu şaşırtmadı (Asya’daki hippi günlerim ve Kash gerçekten Edinburgh’da yaşıyor, bu yüzden normal görünüyordu) ve tercih ettiğimiz şeylere yerleştik – Seyahat konuşması!

Oh, konuşacak çok şeyimiz vardı. Sandra bize Yeni Zelanda’daki yazının yanı sıra Kash’ın yanı sıra onu Innsbruck Masalları ile yeniden düzenledim. Diğer gezginlerle bir araya gelmekten hoşlanıyorum – her zaman sevdiğimiz yerler hakkında ortaklıklar keşfediyoruz!

Ne yazık ki, Chester’a bir trene atlamak zorunda olduğum için uzun süre kalamadım, ancak üçümüz güzel bir ziyaret yaptık. Ve Sandra’ya annemin bilgisiyle temasa geçmesini sağladım.

Chester’a döndükten hemen sonra annemden bir e -posta açtım – o ve Sandra geri dönmeden önce birbirlerine e -posta göndermişti. Ve şimdi annem İskoçya’yı görmek için her zamankinden çok daha tanımlandı!

İtiraf etmeliyim ki, ilk başta bir yabancının kapısını çalmaya inanıldığım için tuhaf olduğumu, annemi akılda tutamayan biri, ancak bunu yaptığım için çok minnettarım. Seyahat arkadaşlıklarım benim için dünyayı ima ediyor ve bunu annem için yapabildiğim için çok minnettarım.

Katenever’den e -posta güncellemeleri alın bir yayını kaçırın. Her zaman abonelikten çıkın!

İlk NameFirst Adı
Son Namelast Adı
E -postanız e -postanız
Göndermek

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaş