Lefkada, Yunanistan’da performans gösterilecek en iyi şey [Önerilen turlarla]

Lefkada, Yunanistan’da performans gösterilecek en iyi şey [Önerilen turlarla]
Lefkada, Yunanistan’da performans gösterilecek en iyi şey [Önerilen turlarla]

Yakında Lefkada, Yunanistan’a seyahat etmeyi mi planlıyorsunuz? Önerilen turlarla Lefkada’da icra edilecek şeyler hakkında aşağıdaki önerilerimize baktım!

Fotoğraf: Rasmus Kuber
İyon Denizi’ndeki adalardan biri. Lefkada, mavi sular, çakıllı koylar, kumlu plajlar ve fantastik manzaralarla çok fazla çıkarılmıştır. Bu, şehrin yanı sıra koşuşturma gibi harika bir kaçamak istiyorsanız adayı ideal bir gezi haline getirir. Ne göreceğiniz ve burada beklemek hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıda kontrol edildi.

Okuyabileceğiniz diğer makaleler:

Yunanistan’daki en iyi 10 her şey dahil tatil köyü ve otel

5 gününüz Yunanistan’daki Girit adasında nasıl geçirilir

Atina’da 7 İnanılmaz Şey, Yunanistan

İyonya Adaları’nda sahne alınacak 10 en iyi şey, Yunanistan [önerilen turlarla]

Rodos, Yunanistan’da performans gösterilecek 10 en iyi şey [önerilen turlarla]

İçindekiler

Lefkada, Yunanistan’da performans gösterilecek en iyi şeylerin listesi

1. Egremn Plajı
2. Porto Katsiki
3. Nydri şelaleleri
4. Milos Plajı
5. Kathisma Plajı
6. Deniz Feneri Doukato
7. Lefkas Earth Winery
8. Agia Maura Kalesi
9. Agiofilli Plajı
10. Kalamitsi Beach Lefkada
11. Lefkada, Yunanistan’da Konaklamayı Keşfedin
Lefkada’da nerede kalmalı, Yunanistan Hotel
Lüks otel

Londra’dan Lefkada, Yunanistan’a nasıl gidilir

Lefkada, Yunanistan’da performans gösterilecek en iyi şeylerin listesi

1. Egremn Plajı

Fotoğraf Sabit İlerleme CC tarafından 2.0
Lefkada en muhteşem plaj olarak kabul edildi. Egremni plajına sadece tekne ile ulaşılabilir. Yol erişimi olmadan, şemsiye, plaj çubukları ve yüksek sesle müzik olmadan fantastik ve fantastik kalır. Mavi su çıkarılmış bir cennet konumudur. Sadece bir ipucu, plaj ayakkabıları giyin, çünkü tabanlarınız beyaz çakıl taşlarından incinebilir.

2. Porto Katsiki

Fotoğraf George Terezakis CC BY-SA 2.0
Porto Katsiki’ye yolculuk biraz deneyim çünkü yollar biraz sıkı ancak yapılabilir. Plaja ulaştığınızda, kristal çıkarma su ile ödüllendirileceksiniz. Çakılların yanı sıra Koyun Rock’taki kaya nefes kesen bir görünüm sağlar. Lefkada gezisi burası görmeden toplam değil.

3. Nydri şelaleleri

Şelaleler, doğayı ve bu yerleri seven biri için mükemmel bir seçenektir. Biraz su olmasına rağmen, bir yüzmek için çekmeye değer. Şelaleye giden yol bile son derece muhteşem ve maceracı.

4. Milos Plajı

Fotoğraf Nemanja .o. Basamaksız
Milos Beach, Agios Nikitas plajının güneybatısında ve Kathisma’dan önce ve Lefkada’ya yaklaşık 14 km uzaklıktadır. Lefkada’nın harika bir plajı ve adanın gerçek bir mücevheri. Bu plaj, beyaz çakıl taşları ve kaba kumla kaplı turkuaz kristal çıkarma sularına sahiptir.

5. Kathisma Plajı

Fotoğraf: Anita Szeicz CC BY-ND 2.0
Lefkada yakınında, şehirde çevrimiçi olanlar için ilk seçenektir ve harika sularda yüzmek için “mavi” bir şey, birkaç çakıl, sınırsız şezlong seçenekleri ve şemsiyenizi koymak için alan istemektedir. Buraya gitmek son derece mevcuttur, bu yüzden hareketlilik sorunları ve yaşlıları için ideal bir yerdir.

6. Deniz Feneri Doukato

Porto Katsiki’ye gittikten sonra, Lefkada’nın güney önerisine gitmek zorunludur. Görünüm, baktığınız her yerde tarif edilemez. Heybetli uçurum, sınırsız deniz, karşıt adalar ve olağanüstü deniz feneri programı. Ziyaret etmeye değer, ideal olarak renklerin büyüleyici olduğu gün batımının yakınında.

7. Lefkas Earth Winery

Sıcak ve tipik olarak geliştirilen bir alanda, Lefkas Earth Winery’deki şarapçılık sürecinin püf noktalarıyla tanışacaksınız. Olağanüstü kaliteli şaraplar, aromalarla dolu ve zengin bir tat. Her kırmızı şarap karakteri için ayrı durur, böylece tatma özel bir tat deneyimi olacaktır.

8. Agia Maura Kalesi

Amfilochia’dan geldiğinde Lefkada şehrine girmeden önce Venedik kalesini göreceksiniz. Bu son derece büyük, eski bir kale yok. Duvarlardan ve kalenin savaşlarından da, Lefkada şehrinin yanı sıra denizin harika bir manzarasına sahip olacaksınız.

9. Agiofilli Plajı

Agiofilli plajı hem denizde hem de yolla hızlı bir şekilde mevcuttur. Agiofili, muhteşem turkuaz mavi sularla son derece muhteşem küçük bir plaj. Farklı balıklarla kayalara sahip olduğu için şnorkel yapmak isteyen insanlar için mükemmeldir. Ancak deniz kestanesi olmadan taşlı.

10. Kalamitsi Beach Lefkada

Fotoğraf George Terezakis CC BY-SA 2.0
Tıpkı Lefkada’daki her türlü plaj gibi, Kalamitsi plajı gibi mavi suları kristal çıkarır. Lefkada’ya yaklaşık 15 km uzaklıkta bulunur ve gerçek bir bozulmamış güzellik vardır. Oraya ulaşmak için, öncelikle eğrilerden oluşan bir yolu gezmelisiniz. Plajda kumla karıştırılmış taşların yanı sıra şemsiyelerin yanı sıra şemsiyeler kiralayabileceğiniz de. Dahası, sizi canlandırmanız gerektiğindenull